ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم

واکنش نمایندگان عراقی به جاسوسی فرمانده ارشد این کشور برای آمریکا

چند تن از نمایندگان عراقی در واکنش به انتشار فایل صوتی منتسب به یکی از فرماندهان عراقی که در آن برای سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) جاسوسی می‌کند، خواستار محاکمه این فرمانده خاطی و اخراج نیروهای آمریکایی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۱۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 06
کد خبر: ۱۵۵۱۲

به گزارش راهبرد معاصر ، نمایندگان پارلمان عراق در واکنش به انتشار فایل صوتی مکالمه‌های یکی از فرماندهان ارتش این کشور و جاسوسی او برای آمریکا، این اقدام را «خیانت بزرگ» خواندند و خواستار تحقیق در این باره شدند.

«حسن سالم»، نماینده عراقی از فراکسیون «صادقون» جاسوسی فرماندهی عملیات الانبار برای سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را «خیانت بزرگ» علیه عراق خواند و گفت که این جاسوسی کافی‌ است که فرمانده عملیات الانبار محاکمه شود. این نماینده گفت که مسئولیت خون‌هایی که در حملات آمریکایی‌ها ریخته شده است، بر عهده این فرمانده است.

 

به دنبال انتشار فایل صوتی مکالمه منتسب به سرگرد «محمود الفلاحی» با یکی از عناصر عراقی سیا آمریکا در شبکه‌های داخلی عراق، وزارت دفاع این کشور به دستور وزیر دفاع به این مسئله ورود کرد و خواهان اجرای تحقیقات برای کشف حقایق شد (جزئیات بیشتر).

در این فایل صوتی که شامل دو مکالمه الفلاحی با عنصر اطلاعاتی آمریکایی است، او موقعیت‌ها و مختصات نیروهای الحشد الشعبی عراق را در اختیار نیروهای آمریکا قرار می‌دهد.

نماینده عراقی مذکور از دولت و پارلمان عراق خواست با توجه به افشای جاسوسی الفلاحی، هرچه سریعتر نیروهای آمریکایی را از عراق خارج کنند.

او گفت: «با توجه به تهدید‌های آمریکا علیه عراق از طریق جاسوسی و حمله به مواضع نیروهای امنیتی، بر دولت و پارلمان است که سریعا نیروهای آمریکایی را از عراق خارج کنند».

 

«کریم علیوی»، دیگر نماینده عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق بود که به این افشاگری و جاسوسی واکنش نشان داد و گفت که کمیسیون مذکور سرگرد محمود الفلاحی را بابت فایل منتشر شده، فراخوانده و مورد سوال قرار خواهد داد.

به گزارش شبکه سومریه، این نماینده عراقی همچنین گفت که کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق بعد از انجام تحقیقات، نتایج آن را به منظور ارائه آن در جلسه آتی و رأی گیری در مورد آن، در اختیار رئیس پارلمان و پس از آن در اختیار دولت قرار خواهد داد.

علیوی اتفاق پیش آمده را بسیار خطرناک خواند، از این جهت که بین یک فرمانده عملیات نظامی در استانی که وضعیت آن همچنان از نظر امنیتی متشنج است و یکی از عناصر اطلاعاتی کشوری که متهم به حمایت از تروریسم است، تماس‌های مستقیم و هماهنگی صورت می‌گیرد.

الحشد الشعبی سال ۲۰۱۴ بنا به فتوای آیت‌الله سید علی سیستانی، از مراجع تقلید عظام شیعه، مستقر در نجف اشرف مبنی بر جهاد کفایی در برابر گروه تروریستی داعش که مناطق زیادی از عراق را به اشغال خود درآورده بود، تشکیل شد. این نیروهای مردمی در کنار سایر نیروهای مسلح عراق نقش مهمی در شکست داعش و بازپس‌گیری مناطق اشغالی داشتند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار